NL Doet, 14 maart 2020. Help je mee?

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Ook de Diekerhookse Mölle “De Hegeman” doet aan deze actie mee.

De tuin en karakteristieke klinkerweg netjes en schoon maken

De tuin weer netjes maken rondom de molen en ook de bijbehorende straat rondom de molen van karakteristieke oude waaltjes weer netjes onkruid en mosvrij maken. Vanaf april gaat de molen weer elke dag open voor het publiek en dan moet de tuin en de straat er weer netjes bijliggen.

Inschrijven

Dijkerhoekseweg 22
7451 LV Holten
Route
Zaterdag 14 maart
09:00 – 15:00
6 van 12 beschikbaar

Resultaat

Een nette tuin met beplanting en bloemen die passen bij de molen en de omgeving. Tevens de straat van oude karakteristieke waaltjes netjes schoon en onkruidvrij en mosvrij.

Bijzonderheden

U kunt zich melden op zaterdag 14 maart bij de molen. Graag even vooraf bellen of een mailtje sturen dat wij u kunnen verwachten.
Hopelijk tot ziens!

 

Molen intern opruimen en schoonmaken voor nieuwe molenseizoen

Vanaf april gaat de molen weer dagelijks open voor het publiek. Om die reden zal in maart de molen van binnen weer grondig worden opgeruimd, schoongemaakt en gerepareerd waar nodig.

Inschrijven

Dijkerhoekseweg 22
7451 LV Holten
Route
Zaterdag 14 maart
09:00 – 15:00
6 van 12 beschikbaar

Resultaat

Molen die weer netjes schoon en gereed is voor het grote publiek die vanaf april weer dagelijks bij de molen komen voor een bezoek, rustmoment in en rondom deze karakteristieke molen.

Bijzonderheden

U kunt zich op 14 maart vanaf 09:00 melden bij de molen. Graag vooraf even een belletje of een mailtje dat wij op uw hulp kunnen rekenen.
Hopelijk tot ziens!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.