31e Zaagmolen Trofee 2018

Ga de uitdaging aan!
Bij deze willen we jullie uitnodigen om mee te strijden om de prestigieuze Zaagmolentrofee, die dit jaar voor de 31e keer wordt gehouden.
Alle verenigingen, buurten, bedrijven en overige groepen die een binding hebben met de voormalige gemeente Holten zijn van harte welkom om met één of meerdere teams mee te doen aan deze schietwedstrijd.

De schietcompetitie wordt gehouden voor teams van vier personen. De senioren (18 jaar en ouder) schieten opgelegd met de luchtbuks en uit de hand met het pistool, beide disciplines staand. De junioren (12 t/m 17 jaar) schieten alleen met de luchtbuks opgelegd.

Winnaar van de Zaagmolentrofee is het seniorenteam dat de meeste punten bij elkaar heeft geschoten. Verder zijn er prijzen voor de top drie van de heren-, vrouwen- en jeugdteams. Een gemengd team wordt onderverdeeld bij de heren.

Van de teamleden mag er één lid zijn van een schietvereniging. Teamleden mogen ook bij andere verenigingen of groepen meedoen. Bij twijfel van leeftijd kan een legitimatie worden gevraagd.

Schietdata
1 – 2 – 7 – 8 – 9 – 14 – 15 of 16 november tussen 19.30 en 22.30 uur.
Bij opgave wordt datum en tijdstip afgesproken.
VOL is VOL dus bij datumvoorkeur moet u er snel bij zijn.

Inleggeld
€ 15,00 per team.

Plaats van handeling
Maatmansweg 3 in Dijkerhoek (ingang Kulturhus)

Opgave
Mogelijk tot 31 oktober a.s.
Email: zaagmolentrofee@dezaagmolen.nl
Mobiel: 06 23 66 42 43 (Gerrit Stevens)

Inlichtingen
Verdere inlichtingen en het wedstrijdschema zijn te vinden op onze website www.dezaagmolen.nl of bij Gerrit Stevens (06 23 66 42 43)
• Vanwege een zo vlot mogelijk verloop van de schietavond worden de teams verzocht om 10 minuten voor het afgesproken schiettijdstip aanwezig te zijn.
• Brildragers (verzienden) wordt aangeraden deze niet te vergeten.

Prijsuitreiking
De datum van de prijsuitreiking wordt nader bekend gemaakt.

PS. Mocht het secretariaat of de contactpersoon van je vereniging inmiddels zijn veranderd, wil je er dan voor zorgen dat deze uitnodiging zijn juiste bestemming vind