Nieuws uit de BSO en Peuterzaal.

Allereerst de beste wensen voor iedereen voor het jaar 2018, dat het een mooi en gezond jaar mag worden voor iedereen.
De afgelopen tijd hebben we op de peuteropvang de belangrijkste feesten van het jaar gevierd, sinterklaas en kerst. Wat was het spannend de intocht bij OBS Dijkerhoek, de pietengym op het Knötterheukske en daarna nog een ontmoeting met de sint en zijn pieten. Wat leuk om dit samen met school vorm te geven. De peuters maar ook wij als team hebben genoten.
Ons kerstontbijt op 18 december, wat een gezelligheid, lekkere broodjes en een mooi gedekte tafel. Een kerstverhaal en wat activiteiten een super ochtend met al onze peuters.
De komende maand werken wij verder aan ons thema winter en zullen wij onze jaarplanning gaan vullen met betrekking tot activiteiten voor het jaar 2018.

Op de BSO hebben we genoten van heerlijk spelen, activiteiten en uitstapjes tijdens de stakingsdagen van de leerkrachten. Gezellig samen sinterklaas gevierd en het jaar afgesloten. Nu naar de vakantie met frisse blik en enthousiasme door waar we zijn gebleven en hopen we op mooie uitstapjes met ons opvangbus!
Komend jaar gaan we ons richten op meer structuur en uitdaging op de BSO, in een korte periode zijn we goed gegroeid waar we natuurlijk dankbaar voor zijn. Nu gaan we stabiliseren en kijken welke werkwijze het beste past in een mooie groep met kinderen waarbij een ieder zich prettig voelt.

Wanneer er behoefte is voor opvang (0-13) op de woensdag en/ of vrijdag laat het ons weten, mocht er voldoende animo zijn kunnen we eventueel extra opengaan. Laat het ons weten per voorkeur op de mail; kinderopvangdijkerhoek@outlook.com . Hele dag (peuter) opvang nodig? Dat kan! Op dit moment bieden wij deze dienst aan op de dinsdag en de donderdag, maar ook hier geldt een andere dag nodig? Laat het ons dan weten.
Ook zijn we vanaf vorige maand online te vinden; www.kinderopvangdijkerhoek.nl

M.i.v. van januari komt Ilse Wijlhuizen bij ons op de loonlijst als invalleidster, hier zijn we erg blij mee.

Groet namens onze hele team,
Nicole Wansink